Θέρμανση, Λύσεις θέρμανσης - μόνωσης ΤΖΑΝΟΣ ΑΕΒΕ  
          ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα εταιρική ταυτότητα

TZANOS GROUP OF COMPANIES
Εκατοντάδες προϊόντα, δεκάδες συνεργαζόμενοι οίκοι, 3 εταιρίες, ένας όμιλος, μια υπογραφή. Με γραφεία και αποθήκες στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τη Βαρκελώνη, εργοστάσιο στη Ριτσώνα, μια κοινοπραξία στην Ιταλία, δραστηριοποίηση στις εισαγωγές, τις εξαγωγές και την παραγωγή, οι εταιρίες του ομίλου TZANOS GROUP καλύπτουν ολοκληρωμένα τις ανάγκες σας στους τομείς της θέρμανσης, ύδρευσης, μόνωσης και πράσινης ενέργειας.


Κ. ΤΖΑΝΟΣ ΑΕΒΕ
Εγγυημένα... δίπλα σας!

Εδώ και 31 χρόνια, είμαστε δίπλα στον επαγγελματία εισάγοντας στην Ελληνική αγορά, προϊόντα εγγυημένης ποιότητας και αξιοπιστίας, από τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού. Μέσα από τη συνεργασία μας, εξυπηρετήσαμε τις ανάγκες χιλιάδων νοικοκυριών, προσφέραμε εμπειρία και γνώση στους επαγγελματίες, μέσα από σεμινάρια και εκπαιδεύσεις, καθοδηγήσαμε τον τελικό καταναλωτή στα συνεργαζόμενα καταστήματα μέσω διαφημιστικών προγραμμάτων, ανοίξαμε νέες θέσεις εργασίας και πάνω απ΄όλα χτίσαμε σχέσεις εμπιστοσύνης με όλους εσάς, τους συνεργάτες μας. Μένοντας πιστοί στις δεσμεύσεις όλων αυτών των χρόνων, στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που περνά η χώρα μας, εμμένουμε στη στήριξη των καταστημάτων και δεν προβαίνουμε σε καμία κίνηση απευθείας λιανικής πώλησης. Επίσης, επενδύουμε στην προσέλκυση περισσότερων καταναλωτών στα καταστήματα και ενισχύουμε τη σχέση των καταστημάτων με τον καταναλωτή, μέσα από διαφημιστικά προγράμματα (διαφημιστικές καταχωρήσεις, internet campaign), υλικά προώθησης μέσα στα καταστήματα (stand, αυτοκόλλητα βιτρίνας), αύξηση του stock (ετοιμοπαράδοτα προϊόντα), άμεση τεχνική υποστήριξη, εκπαιδεύσεις επαγγελματιών και φυσικά των ενδελεχή ποιοτικό έλεγχο όλων των προϊόντων που διοχετεύουμε στην αγορά.
Με προϊόντα εγγυημένης ποιότητας, άριστη τεχνική υποστήριξη, διευρυμένο δίκτυο υπηρεσιών και ολοκληρωμένη διαφημιστική προβολή παραμένουμε εγγυημένα… δίπλα σας!3i International Innovative Industries S.A.
Ξαναχτίζοντας το μέλλον! – Rebuild the future!

Ενισχύουμε την οικονομία της χώρας, ανοίγουμε νέες θέσεις εργασίας, παράγουμε και διακινούμε καινοτόμα,  αξιόπιστα και υψηλής ποιότητας ελληνικά προϊόντα, …ξαναχτίζουμε το μέλλον, ξαναχτίζουμε την Ελλάδα!
Πριν από 16 χρόνια κοιτάξαμε στα μάτια τις εταιρίες «κολοσσούς» στην παραγωγή μονωτικών υλικών και αποφασίσουμε να κάνουμε το βήμα προς την καινοτομία. Η απαράμιλλη ποιότητα των μονωτικών ISOPIPE, η εμμονή μας στη συνεχή εξέλιξη των προϊόντων μας και η αναζήτηση νέων τεχνολογιών, μας παγίωσαν ως μια από τις κορυφαίες εταιρίες στην καθετοποιημένη παραγωγή μονωτικών υλικών, με εξαγωγές σε περισσότερες από 40 χώρες. Η συνεχής επένδυση στον τομέα έρευνας και ανάπτυξης, μας οδήγησε στην απόκτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας για τον καινοτόμο σχεδιασμό της προστασίας ISOPIPE UV, το σχεδιασμό νέων μορφών προστασίας μονωτικών υλικών (UV PLUS, Heavy Duty, Slit & Seal για υφιστάμενες εγκαταστάσεις), τη διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων μόνωσης (προμονωμένοι σωλήνες Isotube, ηχοαπαροφητικά υλικά Isosound και Isochip)και την επέκτασή μας στο χώρο της θέρμανσης, με τους λέβητες υψηλής απόδοσης TORRENT. Διαθέτουμε δεκάδες πιστοποιητικά εγγύησης ποιότητας και απόδοσης από τους μεγαλύτερους φορείς πιστοποιήσεων παγκοσμίως, καθώς και το σήμα CE, απαραίτητο πλέον για τη διακίνηση προϊόντων εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επαναπροσδιορίζουμε  τα όρια της ποιότητας, της εξυπηρέτησης και της καινοτομίας, …ξαναχτίζουμε το μέλλον.Η-ΙΤ Hilang Italian Group s.r.l.
Ποιότητα στα μέτρα σας! – Measuring quality!

Γνωρίζετε τα προϊόντα ΗΙG με το μπλε λογότυπο. Τα χρώματα άλλαξαν, το όνομα άλλαξε, αλλά η ποιότητα των προϊόντων που εμπιστεύεστε όλα αυτά τα χρόνια παραμένει η ίδια.  Η ΗΙΤ είναι μια Ελληνοϊταλική κοινοπραξία με την Hilang και ιδρύθηκε το 2008. Εδρεύει στην Ιταλία και σε αποκλειστική συνεργασία με εξειδικευμένα εργοστάσια, παράγει υψηλής ποιότητας προϊόντα, σε ανταγωνιστικές τιμές, για δίκτυα ύδρευσης και θέρμανσης. Όλα τα εξαρτήματα της HIT, μέλους του ομίλου TZANOS GROUP, παράγονται σύμφωνα με το ISO 9001:2008, ακολουθούν τις ευρωπαϊκές νόρμες ΕΝ και τα πρότυπα DIN. Ο τρόπος παραγωγής τους και ο αυστηρός έλεγχος που υπόκεινται, διασφαλίζουν την ποιότητα, αντοχή και ανθεκτικότητά τους.

 
  πίσω
 
Ευκαιρίες καριέρας
Τιμοκατάλογοι
Cash
Newsletters
Stock
 
ΘΕΡΜΑΝΣΗ
 
ΥΔΡΕΥΣΗ
 
ΜΟΝΩΣΗ
 
ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
 
STOCK HOUSE
 
ΑΘΗΝΑ
ΑΘΗΝΑ
Κ. ΤΖΑΝΟΣ Α.Ε.Β.Ε.
Ναυπλίου & Δασκαλογιάννη
144 52 Μεταμόρφωση Αττικής
T: +30 210 2828603
F: +30 210 2830436
E: info@tzanos.gr
 
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Κ. ΤΖΑΝΟΣ Α.Ε.Β.Ε.
Αντώνη Τρίτση 6
570 08, Ιωνία Θεσσαλονίκης
T: +30 2310 780001
F: +30 2310 784009
E: info@tzanos.gr
 
ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ
ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ
68ο χλμ. Αθηνών - Λαμίας,
34100 Ριτσώνα Χαλκίδας,
T.+30 22620 89800
F.+30 22620 72006
 
ΙΣΠΑΝΙΑ
ΙΣΠΑΝΙΑ
ISOPIPE IBERICA, S.L.
Calle Alfred Nobel, 29 Parcela,
35 - Poligono Industrial Valldoriolf 08430
La Roca del Valles, Barcelona
T +34 93 879 11 95
F. +34 93 879 13 13
info@isopipe.es
 
Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future