01.12.2023

Αντλία Θερμότητας TORRENT: Προϊόντα Σύνδεσης

Προσαρμοζόμενη στις σύγχρονες απαιτήσεις, η εταιρία Κ. ΤΖΑΝΟΣ ΑΕ μετά από έρευνα και σύγχρονο σχεδιασμό, παρουσίασε ειδικά για τις κλιματικές ιδιαιτερότητες της Ελλάδας, την αντλία θερμότητας TORRENT. Με βασικά σημεία υπεροχής τον συνδυασμό μειωμένου κόστους κτήσης με χαμηλές καταναλώσεις, αλλά και χάρη στις καινοτόμες τεχνολογίες που εισάγει, αποτελεί την πλέον αξιόπιστη λύση σε νεόδμητες, αλλά και ανακαινισμένες κατοικίες. Με ισχύ από 4KW έως 16KW είναι κατάλληλη για την σύνδεσή της με ενδοδαπέδια θέρμανση ή fancoil και με θερμαντικά σώματα και boiler για παροχή Ζεστού Νερού Χρήσης.

Τα θερμοδοχεία και τα θερμαντικά σώματα με την εμπορική ονομασία Κ-energy, όπως και τα είδη του οίκου Cordivari,  πιστοποιούνται με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές, ενώ η καθετοποιημένη παραγωγική τους διαδικασία είναι σύμφωνη με όλες τις περιβαλλοντικές διατάξεις.

Η αντλία θερμότητας TORRENT με ηλεκτρικό αντιπαγωτικό στοιχείο, εξασφαλίζει υψηλή απόδοση ακόμα και σε ακραίες συνθήκες έως -25°C, ενώ συνδυάζοντας δύο ή περισσότερες μονάδες TORRENT αυξάνεται η ισχύς και η ευελιξία του συστήματος, καθιστώντας την επιλογή αυτή, ιδανική λύση για εγκαταστάσεις υψηλών ενεργειακών απαιτήσεων, ειδικά αν συνδυαστεί με προϊόντα ISOPIPE. Οι αντλίες θερμότητας TORRENT είναι πλήρως εναρμονισμένες με όλες τις Ευρωπαϊκές νομοθεσίες και εντάσσονται στα προγράμματα «Εξοικονομώ» με την χρηματοδότηση από το Ταμείο Εταιρικού Συμφώνου Περιφερειακής Ανάπτυξης 2021-2027.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ διαβάστε το ακόλουθο άρθρο πατώντας εδώ